You are here:   Despre noi Servicii Implantologie

Implantele dentare

Email Imprimare PDF

Implantele dentare au revolutionat stomatologia moderna. Utilizarea implantelor dentare, da astazi posibilitatea pacientilor sa renunte la clasica proteza dentara mobila in favoarea unei lucrari pe implante.

Pierderea unui singur dinte nu mai necesita sacrificarea prin slefuire a dintilor vecini si realizarea unei punti dentare. Terapia moderna consta in inlocuirea dintelui pierdut cu un implant si o coroana.

Au aparut sisteme diverse de implante, care permit rezolvarea clinica a aproape oricarui caz de edentatie. Se stie ca dupa extractia unuia sau mai multor dinti, apare resorbtia osoasa.

In cazul maxilarului, spatiul pana la sinusul maxilar poate deveni insuficient pentru inserarea unui implant. Tehnicile moderne de chirurgie maxilo-faciala permit astazi regenerari osose,

utilizand os liofilizat, atat la nivelul mandibulei –movie, cat si la nivelul maxilarului. Chirurgia sinusului maxilar combinata cu utilizarea de Bio-oss, permite elevarea mucoasei sinusale, prin realizarea unui sinus lift extern,

sau, dupa caz, a unui sinus lift intern

Prin toate aceste tehnici, cu unele exceptii, legate de starea de sanatate generala, oricine poate beneficia de o reconstituire pe implante dentare.