You are here:   Despre noi Servicii Profilaxie

Estetica dento-faciala

Email Imprimare PDF

Estetica faciala nu reprezinta o ramura aparte a medicinii, ci imbina cunostiinte din mai multe domenii ale stomatologiei si medicinii. Astfel, cand spunem estetica dento-faciala, nu ne referim doar la cosmetica dentara, adica albirea dintilor sau aplicarea de bijuterii dentare.

Dintii frontali colorati, incalecati, fracturati, precum si alte leziuni, produc tulburari estetice, ce vor fi refacute prin tratamente protetice de tipul coroanelor dentare sau al fatetelor de ceramica.

Pierderea unui dinte mai ales in zona frontala, cu tulburari fizionomice dramatice, poate fii refacuta prin inserarea unui implant dentar si a unei coroane.

Pierderea dintilor din zona laterala poate duce la o micsorare a inaltimii etajului inferior al fetei cu aparitia unor santuri adanci periorale, caz in care va trebui refacuta inaltimea prin montarea unor lucrari protetice (dinti) in zonele laterale ale maxilarelor.

Nu in ultimul rand, ridurile fetei aparute din diverse cauze si la varste variate, pot fi tratate prin terapie moderna de injectare cu Botox sau acid hialuronic.

Pentru ca estetica dento-faciala este un deziderat major al echipei noastre, oferim toate aceste tratamente, realizate cu materiale de ultima generatie, cu speranta de a readuce zambetul pe fata dumneavoastra.